Ali Koç, rahmetli dedesinden alıntı yaparak alkışları topladı

Hiç yorum yok



Fenerbahçe'de olağan genel mali kurulu yapıldı. Düzenlenen etkinlik aynı zamanda teknik direktör İsmail Kartal'a veda töreni olarak düzenlendi. Başkan Ali Koç konuşma yapmak için kürsüye çıktı. Teknik direktör İsmail Kartal ve eşine teşekkür ettikten sonra : "Rahmetli dedem hep şunu söylerdi; 'Başarılı bir erkeğin arkasında hep güçlü bir kadın olmalıdır.' Sema Hanım, İsmail Kartal'a çok büyük destek oldu. Ailecek arkasında durdular. Fenerbahçe camiası adına teşekkür ederim. İyi ki Fenerbahçe'nin İsmail Kartal gibi değeri var" diyerek İsmail Kartal ve eşine teşekkürlerini iletti.

Fenerbahçe, olağan mali genel kurulu toplantısında sezonu oldukça başarılı bir şekilde tamamlayan teknik direktör İsmail Kartal'a veda etti. Başkan Ali Koç ve İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.




ALİ KOÇ DEDESİNİN SÖZÜNDEN ALINTI YAPTI

Ali Koç kürsüde konurşurken dedesinin sözünü alıntılayarak İsmail Kartal ve ailesine teşekkürlerini sundu: ''Rahmetli dedem hep şunu söylerdi; 'Başarılı bir erkeğin arkasında hep güçlü bir kadın olmalıdır.' Sema Hanım, İsmail Kartal'a çok büyük destek oldu. Ailecek arkasında durdular. Fenerbahçe camiası adına teşekkür ederim. İyi ki Fenerbahçe'nin İsmail Kartal gibi değeri var"

İSMAİL KARTAL: FENERBAHÇE ARMASI ÇOK BÜYÜKTÜR

Tecrübeli teknik adam İsmail Kartal duygu dolu sözlerle sevdalısı olduğu Fenerbahçe'ye veda ederken:"Fenerbahçe arması çok büyüktür. Dünyada eşi ve benzeri yoktur. Yeni gelen hocamız ve birkaç transferle, bu takım Allah'ın izniyle şampiyon olacaktır. Şampiyonluk için artık her şey hazır. Allah, Fenerbahçe'mizin yanında olsun'' ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder