Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da kadınlarla bir araya geldi

Hiç yorum yok
Antalya'da kadınlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, '2023'te ülkemiz, aynı zamanda demokrasi tarihinin en kritik seçimlerinden birini yapacaktır' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da kadınlarla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çeşitli açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Antalya'da idi.

Erdoğan, temaslarının ardından AK Parti Kadın Kollarınca Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi'nde düzenlenen "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda Programı"na katıldı.

Burada yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, tarihin öne çekilebileceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"2023'te ülkemiz, demokrasi tarihinin en kritik seçimlerinden birini yapacaktır"

"Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlayacağımız 2023'te ülkemiz, aynı zamanda demokrasi tarihinin en kritik seçimlerinden birini yapacaktır. Belki tarihini birazcık öne alacağımız seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı zaten uzun bir süredir yürütüyorduk. Türkiye'yi birilerinin ayak oyunlarına mahkum etmemekte kararlıyız. Türk bayrağından, Türk kavramından nefret edenlerle mücadelemizin süreceği bir seçimi yaşayacağımızı şimdiden söylüyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya da kadınlarla bir araya geldi #1

Antalya programı kapsamında 8 milyar 143 milyon liraya ulaşan 89 ayrı yatırımı kente kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Erdoğan, resmi rakamlara göre toplu açılış töreninde 90 bin katılımcının, Kumluca'da ise 13 bin katılımcının yer aldığını söyledi.

"Yola çıktığımızda ne dedik: Durmak yok yola devam"

Yol boyunca ve Manavgat'ta da yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını dile getiren Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün açılışını yaptığımız eser, hizmet ve projelerin Antalyamıza hayırlı olmasını diliyorum. Şehrimize toplam tutarı 8 milyar 143 milyon liraya ulaşan 89 ayrı yatırımı bugün Antalyamıza kazandırmanın gururunu yaşadık. Geçen ay çok ciddi sel ve taşkın felaketine maruz kalan Kumluca ilçemizi ziyaretimizde devletimizin desteğiyle bu yaraların nasıl sarıldığını görmenin bahtiyarlığı içinde olduk. Köy konutlarının anahtar tesliminde vatandaşlarımızın sevincine ortak olduk. Kumluca'da AFAD, Kızılay hep birlikte yaptıkları çalışmayla buradan sıkıntı halden benim vatandaşlarımı kurtarmayı başardılar. Kumluca şimdi yeni bir görünüme sahip oluyor. Bunları birlikte yapıyoruz. Yola çıktığımızda ne dedik: Durmak yok, yola devam.

"Dünya barışını nasıl sağlayabiliriz, bunun gayreti içerisindeyiz"

Önümüzde uzun bir yol var. Şurada 4-5 ay gibi dönemde ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları yoğun bir çalışma yapıp sandıklardan neticeyi alacağız ve 2023'ten sonrasını da Türkiye'de biz imar edeceğiz. İşimiz çok. Dünya nereye bakıyor, Türkiye'ye bakıyor.

Rusya - Ukrayna savaşında. Dünya herhangi bir müdahalede bulunabildi mi? Hepsi silah tüccarlarına yardım ediyor. Biz de acaba dünya barışını nasıl sağlayabiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Aynı günde Sayın Putin ile görüşüyoruz Zelensky ile görüşüyoruz. Biz bu samimiyetimizi ortaya koyarak, yola devam ediyoruz. Biz biliyoruz ki dünya ancak barış üzerinde yükselir. Bunun için de attığımız adımlardan dünyadaki liderler görüşmelerde şunu söylüyorlar: Tahıl koridorunu açtınız ya. Sayın Putin bana diyor ki: Ben bilabedel tahılı vereyim. Siz de bunu fakir Afrika ülkelerine ulaştırın. Bu tahıl koridorundan biz fakir fukara Afrika ülkelerine bu ürünleri göndermeye gayret edeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya da kadınlarla bir araya geldi #2

Başörtüsü teklifi

Meclis'e sunduğumuz Anayasa değişikliği teklifiyle inşallah kadınlarımızın kılık kıyafet özgürlüğünü garanti altına alacak, aile kurumunu sapkın akımların sinsi saldırıları karşısında daha mükemmel hale getireceğiz. Kimin demokrasi ve özgürlüklerden, kimin de faşizm ve yasaklardan yana olduğunu gösterecek bu tarihi düzenlemenin 400'ün üzerinde bir kabul oyuyla meclisimizden geçeceğini ümit ediyoruz.

Kumluca tabii domatesin bir numaralı adresi. O sıkıntılı dönemde sayın Putin'e söylediğimde kısa geçiş dönemi yaşadık ama hemen domates ihracatımızı başlattık. Bir zamanlar biliyorsunuz muz bizim sofralarımızın lüksüydü. Bizim için lüks olmaktan çıktı, muza ulaşmak rahat bir hale geldi."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya da kadınlarla bir araya geldi #3

İstanbul hurdacı telefon numarası mı arıyordunuz? Konumunuza en yakın hurdacı firma için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Anlık güncel hurda bakır kilo fiyatı ile nakit ödeme yapıyoruz.

hurda fiyatları güncel

bakır hurdası

Hiç yorum yok

Yorum Gönder